Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Bungalowpark “de Mors” te Delden 2015

De door ons verhuurde bungalows zijn comfortabel en compleet ingericht:
Radio, tv,  magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, wasmachine, koelkast en een 4-pits gaskookplaat.

Aankomst en vertrek
Aankomst en vertrek op maandag of vrijdag.
Aankomst tussen 14.00 en 16.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

Parkeren
U mag één auto bij de bungalow parkeren. Eventuele meerdere auto’s dienen op de parkeerplaats bij de ingang van het park te worden geplaatst.

Restaurant
Op loopafstand van het park zijn diverse restaurants aanwezig, waar u voor een redelijk bedrag van een goede maaltijd kunt genieten.

Sportfaciliteiten
U kunt gebruik maken van de sportfaciliteiten van het naast gelegen Aparthotel Delden, tegen een speciaal gastentarief. De sportfaciliteiten bestaan o.a. uit: binnenzwembad, sauna en wellness, tennisbanen, bowlingbanen, squashbaan, drivingrange en golfbaan indien men een GVB heeft.

Huurartikelen
Fietsen kunt u huren bij het naast gelegen Aparthotel Delden.

Tenten
Tenten plaatsen bij het bungalow is niet toegestaan.

Huisdieren
Huisdieren kunnen in onze bungalows niet worden toegelaten.

Plaats Delden
Een groot gedeelte van de stadskern dateert uit de periode dat Delden stadsrechten kreeg (1333). Een wandeling door de oude stadskern van Delden met meer dan zeventig monumenten is dan ook een echte aanrader.

Kasteel en landgoederen
In de nabije omgeving bevindt zich Kasteel en landgoed Twickel. Op het landgoed bevinden zich zo’n 150 boerderijen, herkenbaar aan zwart-witte luiken en andere gebouwen zoals de watertoren en houtzagerij. Bezoek ook eens de Tuinen van Twickel en de Orangerie.
www.twickel.nl

Betalingsvoorwaarden
Na ontvangst van de bevestiging dient de aanbetaling binnen veertien dagen te worden voldaan. De aanbetaling bedraagt 25% van de huursom. Het restant bedrag dient uiterlijk zes weken voor de aankomstdatum te worden voldaan.

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering tot 6 weken voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 25% van de huursom. Bij annulering vanaf de 42e dag tot de 7e dag bedragen de annuleringskosten 75%. Binnen 7 dagen voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 100%. Wij adviseren u om bij uw bank of verzekeringsmaatschappij een annuleringsverzekering af te sluiten.