Faciliteiten op en rond Bungalowpark de Mors

Sport en ontspanning
U kunt gebruik maken van de sportfaciliteiten van het naast gelegen Aparthotel Delden, tegen een speciaal gastentarief. De sportfaciliteiten bestaan o.a. uit:
– binnenzwembad
– sauna en wellness
– (overdekte) tennisbanen
– bowlingbanen
– overdekt spellenterras
– 9-holes golfbaan met drivingrange (uitsluitend met GVB).

Golfbaan de Lage Mors
Op loopafstand van Bungalowpark de Mors ligt Golfbaan de Lage Mors. De 9-holes par 70 golfbaan heeft een officiële NGF B-status en is een mooie en uitdagende golfbaan. De holes hebben verschillende lengten en moeilijkheidsgraden en zijn voor zowel de beginnende als de meer ervaren golfer een uitdaging. Meer informatie over Golfbaan de Lage Mors.

Meer golfbanen in Twente

Fietsen huren
Fietsen kunt u huren bij het naast gelegen Aparthotel Delden.

Zwembad de Mors
Zwembad de mors ligt naast bungalowpark de Mors (op loopafstand).
Een groot buitenzwembad complex met diverse verwarmde zwembaden, springplanken, glijbanen en speelvoorzieningen. Er is tevens een grote zonneweide en een horecagelegenheid met sfeervol terras. Meer informatie: Zwembad de Mors

Stad Delden
Bungalowpark de Mors ligt aan de rand van Stad Delden. Een groot gedeelte van de historische stadskern dateert uit de periode dat Delden stadsrechten kreeg (1333). Een wandeling door Delden met meer dan zeventig monumenten is dan ook een echte aanrader. In het gezellige centrum van Delden zijn veel leuke en zelfstandige winkels en speciaalzaken. De vele eetgelegenheden en gezellige terrasjes in en om Stad Delden bieden voor ieder wat wils. Meer informatie over Delden.

Kasteel en landgoed Twickel
In de nabije omgeving van Delden ligt het kasteel en landgoed Twickel. Op het landgoed bevinden zich zo’n 150 boerderijenen landerijen – herkenbaar aan de zwart-witte luiken – en diverse andere historische gebouwen zoals de Watertoren, de Noordmolen en de houtzagerij Twickel. De tuinen van kasteel Twickel zijn toegankelijk voor publiek. Een bezoek aan deze fraai aangelegde tuinen is zeker de moeite waard! Meer informatie over Twickel.

Wandelen en fietsen
Delden is vrijwel geheel omgeven door het uitgestrekte landgoed Twickel. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Talrijke wandel- en fietspaden voeren u door een prachtig omgeving met veel afwisseling. Over lanen en landerijen, door bossen en heidevelden en langs monumentale boerderijen, landhuizen en kastelen. Bij de VVV in Delden heeft u ruime keuze uit talrijke wandel- en fietstochten, er is zelfs een leuke autoroute beschikbaar. Naar de website van VVV Delden.