Golfen in Twente

Golfen in Twente
Golfen in Twente is golfen in de mooiste tuin van Nederland. Twente is een schitterend stukje Nederland, boordevol natuur, cultuur, sfeer en ontspanning. Twente heeft daarnaast alles in huis voor een heerlijke golfvakantie! Diverse golfbanen en golfclubs bieden zowel de beginnende als gevorderde golfer genoeg uitdaging en golfplezier.

Golfvakantie in Twente?
Een vakantiehuisje boekt u gemakkelijk via onze website.

Golfbaan naast de deur
Op Bungalowpark de Mors in Delden vindt u mooie en comfortabele vakantiehuisjes in een prettige en rustige omgeving. De luxe 4-6 persoons vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien en in de mooie omgeving is van alles te doen, voor ieder wat wils! Bungalowpark de Mors ligt vrijwel direct aan Golfbaan de Lage Mors, een mooie en uitdagende golfbaan. Daarnaast zijn er in de directe omgeving nog diverse andere golfbanen te vinden:

Stad Delden
Bungalowpark de Mors ligt aan de rand van Stad Delden. In het gezellige historische centrum van Delden zijn veel leuke en zelfstandige winkels en speciaalzaken. De vele horecagelegenheden en gezellige terrasjes in en om Stad Delden bieden voor ieder wat wils. Meer informatie over Delden.