Fietsvakantie in Twente

Fietsvakantie in Twente
Twente staat bekend om de cultuur en natuur, mooie afwisselende landschappen en een uitgebreid netwerk van fietsroutes waardoor u eindeloos veel fietsplezier kunt uitstippelen. Met behulp van zogenaamde fietsknooppunten kunt u zelf eenvoudig uw fietsroute uitbreiden tot elke gewenste lengte.

Een vakantiehuisje op Bungalowpark de Mors in Delden, leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor een mooie fietsvakantie in Twente.

Delden, groenste gemeente van Europa
Delden is een sfeervol stadje midden in Twente, omgeven door het fraaie landgoed Twickel. Stad Delden is ooit verkozen als groenste gemeente van Europa en het heeft alles voor een onvergetelijke fietsvakantie. In de mooie omgeving van dit Twentsche stadje kunt u heerlijk fietsen. Talrijke fietspaden voeren u door een prachtig omgeving met veel afwisseling. Over lange lanen en landerijen, door bossen en heidevelden en langs monumentale boerderijen, landhuizen en kastelen. Bij de VVV in Delden heeft u ruime keuze uit talrijke fietstochten. Naar de website van VVV Hof van Twente.

Voor een leuke afwisselende fietsvakantie in Twente moet u in Delden, Hof van Twente zijn!
Reserveer hier uw vakantiehuisje in Delden.

Het ideale vakantiehuisje voor een prachtige fietsvakantie in Twente

De perfecte uitvalsbasis voor een mooie fietsvakantie in Twente
Bungalowpark De Mors ligt aan de rand van het historische stad Delden en is daarmee een perfecte uitvalsbasis voor prachtige fietstochten in de mooie, bosrijke omgeving van Delden en het landgoed Twickel. Het bungalowpark telt 35 comfortabele, sfeervolle en compleet ingerichte vakantiehuisjes.

De vakantiehuisjes zijn voorzien van een complete keuken met alle moderne faciliteiten. Een ruime en gezellige woonkamer grenst aan een eigen tuin met terras en heerlijke relaxmeubels. De slaapkamers beschikken allemaal over kwalitatief hoogwaardige bedden en een praktische bergruimte (inloopkast) voor uw kleding en bagage. Diverse bungalows zijn tevens voorzien van een tweede badkamer (type Regge en Dinkel). Informeer ernaar bij uw reservering.

Rust, ontspanning en van alle gemakken voorzien!
Tijdens uw verblijf in een van de vakantiehuisjes kunt u (tegen een speciaal gastentarief) gebruik maken van de sportfaciliteiten van het naast gelegen Aparthotel Delden. De sportfaciliteiten bestaan uit: een ruim binnenzwembad, sauna- en wellnesscenter, (overdekte) tennisbanen, bowlingbanen, overdekt spellenterras, 9-holes golfbaan met drivingrange (GVB verplicht).

Fietsen huren
Fietsen kunt u huren bij het naast gelegen Aparthotel Delden en bij diverse fietsverhuurbedrijven in Delden.