Vakantie in Twente

Vakantie in het gastvrije Twente is vakantie-ontspanning in de mooiste tuin van Nederland. Twente is een schitterend stukje Nederland, boordevol natuur, cultuur, sfeer en ontspanning. Twente heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie! Talrijke wandel- en fietspaden voeren u door uitgestrekte bossen en heidevelden, over lanen en monumentale landerijen met fraaie boerderijen, beken en houtwallen. Daarnaast is het goed toeven op een van de vele gezellige terrasjes in de mooie Twentse dorpen en steden.

Gun uzelf een heerlijke vakantie in Twente, in een van de luxe vakantiehuisjes op Bungalowpark De Mors. De prettige en comfortabele vakantiehuisjes, de prachtige en rustige omgeving, het grote aanbod aan activiteiten in Delden en Twente. Met een vakantiehuis op bungalowpark de Mors heeft u privacy, rust en ontspanning, en toch alles bij de hand. Een lang weekend, midweek of week, eventueel voor langere tijd, kiest u maar. Met een vakantie in Twente bent u er sowieso even heerlijk tussenuit!

Fietsen en wandelen in Twente

Bungalowpark de Mors ligt aan de rand van het historische stad Delden. Het leuke en gezellige Delden is vrijwel geheel omgeven door het uitgestrekte landgoed Twickel. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Talrijke wandel- en fietspaden voeren u door een prachtig omgeving met veel afwisseling. Over lanen en landerijen, door bossen en heidevelden en langs monumentale boerderijen, landhuizen en kastelen. Een vakantiehuis op bungalowpark de Mors is de ideale uitvalsbasis om te Twente te gaan verkennen.


Meer informatie over Twente